Понедељак, 06.07.2020. Званична презентација Општине Косјерић

Promocija Zapadne Srbije u Knez-Mihajlovoj

Opština Kosjerić
                                 
                                
                                                                         
 
 
  
                                     Ponedeljak, 01. jul 2013. g.
Kosjerić. Promocija letnje turističke ponude regije Zapadna Srbija održana je u periodu od 27. do 29. juna 2013. u Galeriji PROGRES u Beogradu, na uglu Knez Mihajlove i Zmaj Jovine ulice. Otvaranje je bilo 27. juna u 12 sati, uz zvuke ariljskog Arlemma i poznate pijanistkinje Sare Marjanović kao i fenomenalan ukus tradicionalne gastronomske ponude regije Zapadna Srbija. Direktori lokalnih TO obratili su se novinarima i gostima fokusirajući se na ono najdragocenije u ponudi svoje opštine.
 
Beograđanima su ova tri dana predstavljene prirodne i kulturne lepote Zlatibora, Tare, Drine, Mokre Gore, Golije, Zlatara, Uvca, Kosjerića, Požege, Ivanjice itd. Bila je i postavka Muzeja na otvorenom Staro selo Sirogojno, tradicionalni proizvodi Zapadne Srbije, moglo se uživati uz zvuke trube orchestra Dejana Lazarevića iz Požege kao i promociji jedinstvene manifestacije posvećene tradiciji i deci – Liciderskom srcu koja se održava u avgustu u Užicu, Kosjeriću, Bajinoj Bašti, Zlatiboru i Novoj Varoši.
 
Takođe su promovisane i jubilarna 20. Drinska regatta, ivanjička Nušićijada, ariljski Dani maline, kosjerski Čobanski dani, Međunarodna kolonija umetničke keramike Zlakusa, Rafting Limom, Zlatiborsko i Užičko kulturno leto, Zlatarfest itd.
 

 

 

exchange5 baner


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 1/2020
  (03.01.2020. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo