Среда, 20.11.2019. Званична презентација Општине Косјерић

TO na Danima seoskog turizma 2012.

 

Opština Kosjerić
Turistička organizacija

Pripremila:
Snežana Joksimović
Ponedeljak, 18. jun 2012. g. 

Kosjerić.

I nakon otkazivanja izložbe ,,Eko Etno Zapadna Srbija’’ kao glavnog sadržaja manifestacije i otkazivanja partnerstva Turističkoj organizaciji u organizaciji manifestacije, TO Kosjerić je ispratila događaj tako što je na štandu delila promotivni materijal i podržala domaćine koji su predstavili svoju ponudu.

Kao jedan od osnivača udruženja Eko Etno Kosjerić i inicijatora da manifestacija dobije širi značaj i uđe u Kalendar priredbi Srbije, Turistička organizacija na ovaj način daje svoj doprinos kontinuitetu manifestacije, a u posebnom prilogu će se osvrnuti na dosadašnji tok i dati predlog za ubuduće.

Fotografije govore više od reči a to ovaj put znači: koliko je malo potrebno da predivnu prirodu, domaću kuhinju, gostoprimstvo domaćina itd. – pretvorimo u komparativne prednosti i daleko ambicioznije i ozbiljnije pristupimo jednoj manifestaciji kao specifičnom turističkom proizvodu.

Dečji kamp u Skakavcima možete pogledati na sledećem linku: http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=905&yyyy=2012&mm=06&dd=17&nav_id=619252,    (Izvor: B92)     

 

 

 

exchange5 baner


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 23/2019
  (13.11.2019. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo