Четвртак, 02.07.2020. Званична презентација Општине Косјерић

Znanje na dar meštanima sela Zarići

Opština Kosjerić
Poljoprivreda
                                                                         
 
 
 
Subota, 09. februar 2013. g.
 
Kosjerić. Poljoprivredna Služba opštine Kosjerić aktivno radi na stručnoj edukaciji svih poljoprivrednika, i do sada je održano nekoliko predavanja, a poslednje je bilo u Zarićima, MZ Seča Reka. O podsticajnim sredstvima Fonda za razvoj poljoprivrede opštine Kosjerić i subvencijama koje daje Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede poljoprivrednim proizvođačima, prisutne je upoznao šef Kancelarije za lokalno-ekonomski razvoj Dragan Jovanović. Član opštinskog Veća zadužen za poljoprivredu Radisav Đokić pozdravio je sve prisutne i zahvalio se što su se u tako velikom broju odazvali pozivu na kome će moći da čuju mnoge savete i inovacije iz oblasti poljoprivredne proizvodnje.
 
Predavanje su održali prof. dr Nikola Bajić i tehnolog Kosta Mihajlović. Zagađenost zemljišta, navodnjavanje, obrada, zaštita poljoprivrednih kultura i mnoge druge teme otvorene su na ovom skupu koji je trajao više od 3 sata, gde je posećenost  bila na visokom nivou. 
Da bi meštani ovog sela mogli da se bave poljoprivredom, moraju biti pre svega zdravi, a o zdravlju ljudi govorio je poznati specijalista za ultrazvuk - doktor Obradović, gde su meštani postavljali pitanja i tražili savete.
 

 

 

 

exchange5 baner


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 1/2020
  (03.01.2020. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo