Понедељак, 25.06.2018. Званична презентација Општине Косјерић

Кампање у безбедности саобраћаја

                             

 АКТУЕЛНЕ

КАМПАЊЕ У БЕЗБЕДНОСТИ САОБРАЋАЈА

                                

Датум објаве: 26. јул 2016.  

Вози одморан!

Кампања Агенције за безбедност саобраћаја и ЈП "Путеви Србије" усмерена ка едукацији возача о важности одмора у току дуже вожње. 

 

Флајер 
Аудио снимак кампање 

Датум објаве: 05. јул 2016.  

Пази на друге, мисли на себе!

Агенција за безбедност саобраћаја први пут покреће кампању намењену мотористима и реализује активности усмерене ка повећању одговорног понашања у саобраћају и смањењу ризика од страдања возача двоточкаша.

Кампања под називом „Пази друге, мисли на себе“ обухвата обраћање мотористима путем електонских медија видео спотом, билборде, ПР активности, комуникацију путем друштвених мрежа, али и активности са припадницима Управе саобраћајне полиције уз директан контакт са мотористима, мопедистима и бициклистима којима ће делити кациге и промотивни материјал.

Спот кампање из перспективе возача приказује ситуације у саобраћају ризичне за мотористе који не поштују прописе, не користе сигурносну опрему, возе неприлагођеном брзином, не поштују саобраћајну сигнализацију, и на крају приказује епилог неодговорног понашања у саобраћају.

На овај начин промовисаће се безбедно понашање у саобраћају, подизати свест о значају опреме и поштовања саобраћајних прописа. Анализом стања саобраћајних незгода за претходну годину, показало се да је смањена употреба заштитне кациге у насељу код путника на мопеду, док је за 4,5% повећана употреба код возача, а када је реч о вожњи на аутопуту, употреба кациге повећана је за 100%. 

Видео материјал кампање    

 

 

borba protiv sive ekonomije

 

banner sl list
Нови број - 3/2018
  (06.03.2017. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------