Недеља, 27.09.2020. Званична презентација Општине Косјерић

Konkurs " Za moj Kosjerić "

TITAN Cementara Kosjerić raspisala konkurs za najbolji lokalni projekt

Kosjerić. TITAN Cementara Kosjerić pripremila je konkurs sa ciljem da se izaberu i nagrade najbolji projekti na teritoriji Opštine Kosjerić, koji će unaprediti kvalitet života građana Kosjerića i predstavljati dugoročan podsticaj svima da se uključe i zajedno doprinesu ostvarenju boljih uslova za život.

Konkurs je raspisan iz sledećih oblasti: kultura (promocija kulturnih dešavanja i projekata od lokalnog i eventualno šireg značaja), ekologija (unapređenje zaštite životne sredine i podizanje ekološke svesti), obrazovanje (unapređenje uslova obrazovanja) i socijalna zaštita i uključivanje (unapređenje statusa socijalno ugroženih/ marginalizovanih grupa stanovnika Kosjerića). Glavni kriterijumi izbora najboljeg projekta su: usmerenost na rešavanje realnih problema građana, ostvarivanje konkretnih prednosti za građane, kao i usaglašenost projekta sa vrednostima TITAN Cementare Kosjerić i Strategijom razvoja Opštine Kosjerić.

Konkurs će trajati od 18. februara do 4. marta 2015. godine. Dobitnici će biti proglašeni na svečanoj ceremoniji dodele nagrada 25. marta, dok ukupni budžet za nagrađivanje najbolje ocenjenih projekata iznosi 20.000 evra. Pravo učešća imaju nevladine, neprofitne i humanitarne organizacije kao i udruženja građana i institucije registrovane na teritoriji Opštine Kosjerić.

Uslovi, način prijavljivanja, kao i ceo tekst konkursa možete pronaći na veb sajtu TITAN Cementare Kosjerić, na stranici „Za moj Kosjerić 2015“.

 

 

 

exchange5 baner

 

blue logo


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 6/2020
  (10.09.2020. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo