Понедељак, 24.02.2020. Званична презентација Општине Косјерић

Obavestenje o podnetom zahtevu za odlučivanje o potrebi procene uticaja na životnu sredinu

 
 
Opština Kosjerić
 Ekologija

Pripremili:
Služba za urbanizam i infrastrukturu
Petak, 18. oktobar 2013. g. 

OPŠTINSKA UPRAVA OPŠTINE KOSJERIĆ
objavljuje

OBAVEŠTENJE
o donetom rešenju za određivanje obima i sadržaja studije uticaja na životnu sredinu

Na zahtev „Audiotel v“ iz Beograd, Ul. Varvarinska 1, kao nosioca projekta, Opštinska uprava opštine Kosjerić, sprovela je postupak odlučivanja o potrebi procene uticaja Projekta izgradnje poslovno-proizvodnog objekta – fabrike za pakovanje mineralne vode i bunara IEBKos-2 na životnu sredinu, na kat.par.br. 219/1 KO Galovići, na teritoriji opštine Kosjerić.

Na osnovu člana 10. stav 5. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu («Službeni glasnik RS», broj 135/04 i 36/09), Opštinska uprava opštine Kosjerić, donela je rešenje za određivanje obima i sadržaja studije o proceni uticaja projekta na životnu sredinu.

 Rešenjem je utvrđena obaveza nosioca projekta da izradi studiju o proceni uticaja na životnu sredinu predmetnog projekta u svemu prema oredbama člana 17. Zakona o proceni uticaja na životnu sredinu, kao i prema Pravilniku o sadržini studije o proceni uticaja na životnu sredinu («Sl. glasnik RS», broj 69/05.

Obaveštavamo vas da možete izvršiti uvid u sadržinu rešenja, u prostorijama Opštinske uprave opštine Kosjerić, kancelarija broj 26, Ul. Olge Grbić broj 10, svakog radnog dana od 8-15 časova.

Nosilac projekta i zainteresovana javnost mogu izjaviti žalbu protiv donetog rešenja u roku od 15 dana od dana prijema, odnosno od dana objavljivanja obaveštenja. Žalba se izjavljuje Ministarstvu energetike, razvoja i životne sredine RS, a podnosi se preko prvostepenog organa

 Obaveštenje

 

 

 

exchange5 baner


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 1/2020
  (03.01.2020. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo