Субота, 16.12.2017. Званична презентација Општине Косјерић

Седнице Скупштине општине Косјерић

СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ КОСЈЕРИЋ
Сазив Скупштине општине Косјерић од 30. маја 2017. године

7. седница СО Косјерић
6. седница СО Косјерић

5. седница СО Косјерић

4. седница СО Косјерић

3. седница СО Косјерић

2. седница СО Косјерић
1. седница СО Косјерић


 

СЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ КОСЈЕРИЋ
Сазив Скупштине општине Косјерић од 21. јуна 2013. године можете погледати ОВДЕ

АРХИВА


 

 

 

borba protiv sive ekonomije

 

Нови број - 17/2017
  (30.11.2017. г.) 
 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
 
 

 
 
 

Временска прогноза

vremene logo