Уторак, 22.05.2018. Званична презентација Општине Косјерић

Još jedna partija na političkoj sceni Kosjerića

 
 
Izbori 2013
Aktuelnosti
 Petak, 26. april 2013. g.

Kosjerić. U našoj opštini počela je izborna kampanja za lokalne izbore zakazane za 26. maj, a politička scena u ovoj, biće bogatija za još jednu partiju.

Prvi put za mesto u lokalnom parlamentu boriće se i Socijal demokratska partija Srbije na čijem čelu je lider te partije, potpredsednik Vlade i ministar Rasim Ljajić. Ova partija nastavlja tradiciju predratne Srpske demokratske partije, čiji su osnivači i lideri bili Dragiša Lapčević i Dimitrije Tucović, a najvažniji deo programa je zalaganje za prava i bolji život najsiromašnijih slojeva društva, ravnopravnost svih građana Srbije i ekonomski oporavak zemlje.

U Kosjeriću je nedavno formiran i opštinski odbor Socijal demokratske partije Srbije, a za predsednika je izabran Mladen Mlađo Marković, sedište parije je na spratu u Domu kulture.

Trenutna aktivnost opštinskog odbora Demokratske partije Srbije je prikupljanje potpisa za predaju izborne liste, a kako je izjavio Branko Gogić, predsednik Izvršnog odbora i narodni polanik, ova partija će samostalno izaći na predstojeće lokalne izbore.

 

 

borba protiv sive ekonomije

 

banner sl list
Нови број - 3/2018
  (06.03.2017. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------