Четвртак, 16.09.2021. Званична презентација Општине Косјерић

Otvaranje Info centra TITAN Cementare Kosjerić

Opština Kosjerić
Aktuelnosti
                                                                         
 
 
 
Sreda, 03. jul 2013. g.
Kosjerić. TITAN Cementara Kosjerić svečano je danas otvorila Info Centar u Kosjeriću, kako bi na direktan način pružila aktuelne i relevantne informacije u vezi sa radom Cementare. Kompanija, u skladu sa svojom strategijom održivog razvoja i tržišnim poslovanjem, nastoji da svim zainteresovanima na transparentan način predstavi poslovne aktivnosti. Nova i inovativna praksa unaprediće dijalog sa lokalnom zajednicom, u koju je Cementara od privatizacije uložila više od 11.000.000 evra, pomažući izgradnju infrastrukture i realizaciju obrazovnih, sportskih, kulturnih i humanitarnih projekata.
 
 
„Veliko mi je zadovoljstvo da najavim početak realizacije ovog projekta, koji predstavlja korak dalje u približavanju slike o kompaniji stanovnicima Kosjerića. Info Centar će građanima pružati informacije u vezi sa svim aspektima našeg rada – društveno odgovornim aktivnostima pre svega, uključujući principe poslovanja, bezbednosti i zdravlja na radu, zaštitu životne sredine, saradnju sa lokalnom zajednicom, kao i poslovanje cementne industrije uopšte“, izjavio je na svečanom otvaranju Miroslav Gligorijević, generalni direktor kompanije.
 
 
Građani će u Centru moći da preuzimaju i edukativne materijale – brošure sa informacijama o poslovanju, procesu proizvodnje, kodeks ponašanja, i slično. Vizuelni materijali, prezentacije i animacije, omogućiće zainteresovanima da bliže razumeju poslovanje Cementare, kako se pravi cement ili kako se koristi alternativno gorivo u procesu proizvodnje. Takođe, građani će imati priliku i da u najkraćem mogućem roku dobiju relevantne odgovore na pitanja, u formi koju sami odaberu – putem mejla, poštanskog pisma ili naknadnim preuzimanjem odgovora u Info Centru.
 
 
Info Centar se nalazi u Karađorđevoj ulici, broj 54, i biće otvoren za sve zainteresovane svakog radnog dana od 9 do 16 časova. Dodatne informacije nalaze se i na sajtu TITAN Cementare Kosjerić – www.titan.rs.

e upravaИсказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19

 

exchange5 baner

 

blue logo


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 13/2021
  (19.07.2021. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
izbori 2021
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo