Недеља, 25.07.2021. Званична презентација Општине Косјерић

Грађевинска индустрија

 

ТИТАН Цементара Косјерић, основана је 1976. године, и захваљујући високом квалитету цемента и професионалном односу према купцима брзо је обезбедила сигурну позицију на тржишту Србије, Црне Горе и Хрватске.

Као поуздан и транспарентан корпоративни партнер, Цементара остварује своје пословне циљеве на етичан и друштвено одговоран начин, доприносећи квалитетнијем животу целе заједнице. Приоритети одрживог развоја: безбедност запослених, заштита животне средине и сарадња са локалном заједницом, дају дугорочне резултате, који компанију сврставају у ред најбољих у индустрији и воде сталним унапређењима. Компанија је, прва у Србији, 2011. године добила Дозволу за интегрисано спречавање и контролу загађења животне средине (ИППЦ).

Идући у корак са најновијим светским трендовима, ТИТАН Цементара Косјерић систематичним и проактивним друштвеним ангажманом потврђује да се заслужено налази међу пионирима одрживог развоја и друштвено одговорног пословања у Србији.

Високи реноме одговорног пословања компаније огледа се у покретању и подршци иновативних и напредних пројеката и програма, усмерених на заједнички идентификоване потребе локалне заједнице и свих заинтересованих страна, подижући на тај начин општи квалитет живота садашњих и будућих генерација.

За више информација о ТИТАН Цементари Косјерић посетите сајт: http://www.titan.co.rs/ или Титанов Инфо Центар у главној улици у Косјерићу (Карађорђева 54), где можете преузети све референтне публикације компаније. 

 
     

 


ГЗТР  ,,ПАВЛОВИЋ''  БЛАГОЈЕ  ПАВЛОВИЋ  ПР  БРАЈКОВИЋИ  КОСЈЕРИЋ

ГЗТР ,,ПАВЛОВИЋ'' се налази поред магистралног пута М21 Косјерић – Ваљево у Брајковићима адреса Брајковићи  31260 Косјерић

Грађевинско занатска радња је основана 28.04.2005.године

Претежна делатност предузетника је изградња стамбених и нестамбених зграда, обрада  везивање и  уградња арматуре, израда бетонских троугластих стубова за ограде и уградња. 

 
     

e upravaИсказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19

 

exchange5 baner

 

blue logo


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 13/2021
  (19.07.2021. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
izbori 2021
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo