Среда, 24.02.2021. Званична презентација Општине Косјерић

Конкурс за доделу јавних признања и награда

Уторак, 26. јануар 2021. 

На основу члана 40.став 1. тачка 62. Статута општине Косјерић ("Службени лист општине Косјерић", број 3/2019) и чланa 3, 5 и 15. Одлуке о установљењу јавних признања и награда општине Косјерић која се додељује поводом дана општине 7. марта, Комисија за доделу јавних признања и награда општине Косјерић

О Б А В Е Ш Т А В А

Скупштина општине Косјерић, на седници 8. фебруара 2014. године, донела је Одлуку о установљењу јавних признања и награда општине Косјерић. Текст Одлуке можете видети на званичном сајту општине Косјерић или га преузети у канцеларији број 26.На основу нове Одлуке скупштинска Комисија за доделу јавних признања и награда општине Косјерић је расписала конкурс.
Сва правна и физичка лица, друге организације и удружења грађана могу доставити своје предлоге за доделу јавних признања и награда.
Јавна признања општине Косјерић додељују се колективима и појединцима за постигнуте резултате у раду у области привреде, друштвених делатности, науке, културе, уметности и другим областима јавног живота.
Јавно признање може се доделити и истакнутим личностима или колективима из других средина за допринос развоју општине Косјерић и заслуге на унапређењу сарадње са Општином.
Образложени предлози подносе се општинској писарници општине Косјерић, канцеларија у приземљу до 12. фебруара 2021. године, до 15,30. сати.
Нелаговремени и необразложени предлози неће се разматрати.

КОМИСИЈА ЗА ДОДЕЛУ ЈАВНИХ ПРИЗНАЊА И НАГРАДА
ОПШТИНЕ КОСЈЕРИЋ

e upravaИсказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19

 

exchange5 baner

 

blue logo


Baner Pecat 211x81

banner sl list
Нови број - 4/2021
  (08.02.2021. г.) 
banner maticna
banner lpa
banner pisarnica 
-------------------------------------------------
 
-------------------------------------------------

 

A- A A+
izbori 2021
 
 

 
 
 
 
baner poverenik 

registar stambenih zajednica banner

Временска прогноза

vremene logo

106 radio logo